CONSELL DE LA JOVENTUT DE MENORCA

ConferŔncia

cjme | 31 Maig, 2007 08:16

 

Divendres dia 1 de juny a les 20.30, a la Sala d'Activitats Ciutadanes d'Alaior Amnistia Internacional i entrepobles organitzen una conferència sota el títol: "La irresponsabilitat social d'Unión Penosa: Nicaragua a les fosques" a càrreg de Vilma Núñez Presidenta del CENIDH (Centro NIcaragüense de Derechos Humanos) i membre del Tribunal Permanent dels Pobles.

Hi col.laboren: Colonya Caixa Pollença i Fòrum 3r Mil.lènni.

CJMe

cjme | 25 Maig, 2007 11:05

El passat dijous 3 de maig es va constituir a Ferreries el Consell de la Joventut de Menorca. Actualment el CJMe està format per l'Associació de Joves Músics, Frontside, Fòrum Tercer Mil·lenni, Associació Juvenil Alexandria, Noves Generacions de Menorca i Joventuts Socialistes de Menorca. La comissió permanet del Consell està integrada per un membre de les quatre primeres entitats, ja que es va arribar a un acord perquè els representants de les joventuts dels partits polítics no poguéssin formar part de la comissió permanent. La seu del CJMe és a l'INJOVE (Institut de la Joventut de Menorca), situat al  carrer Vassallo 22 de Maó.
 

 
Els objectius principals del CJMe són els següents:
  • Ser l’interlocutor entre el jovent menorquí i les diferents administracions en els temes que l’afecten.   Impulsar i assegurar la incorporació activa del jovent en la vida política, social, econòmica, cultural i de lleure.
  • Fomentar l’associacionisme juvenil i afavorir les relacions entre els seus membres.
  • Crear i promoure els espais d’observació i de reflexió, així com elaborar estratègies d’actuació en tots aquells aspectes que envolten i afecten el jovent.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb