CONSELL DE LA JOVENTUT DE MENORCA

La nova imatge del Consell de Joventut

cjme | 19 Desembre, 2007 11:24

El passat divendres 14 de desembre es va resoldre el concurs de logotips. Es van presentar un total de 26 obres, totes elles d’un gran nivell. El guanyador va ser Daniel Bosch, que s’emportà un premi de 300 euros. Les obres d’en Francesc Coll i en Francisco Javier Lozano van ser escollides finalistes, d’aquesta manera  els dos joves reberen un premi de 100 euros cadascú. El tema dels logotips havia d’estar relacionat amb els joves i el Consell de la Joventut de Menorca.

Volem donar les gràcies a totes les persones que han participat en el concurs, i animar-les a que continuïn participant en les activitats culturals i socials que es desenvolupen a l’illa de Menorca. Amb vosaltres el cor del jovent menorquí batega ben fort!

 


 

L’obra guanyadora uneix les sigles del CJM amb una línea que representa el bategar del cor dels joves, un cor que batega amb força.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb