CONSELL DE LA JOVENTUT DE MENORCA

El Consell de joventut de Menorca valora positivament el nomenament de Ruben Martí Camps com a vocal per Menorca del Consell de joventut de les Illes Balears

cjme | 03 Abril, 2008 08:23

El president i el secretari del CJM  van assistir a Palma a l'Assemblea del CJIB celebrada el passat 29 d'abril. 

El dissabte 29 d'abril a l'Assemblea General del Consell de  Joventut de les Illes Balears, proposat per l'Associació Juvenil Alexandria, i amb el suport del CJM, Rubén Martí Camps va ser escollit vocal per Menorca a la comissió permanent del CJIB. El president i el secretari del CJM, Joan Capó Piris i Nofre Janer Coll van assistir a Palma com a observadors del CJM, i com a representants de les seves entitats. 

A les reunions precedents a l'Assemblea General del CJIB, entre l'Associació Juvenil Alexandria, el CJIB i el CJM, es va debatre sobre les funcions concretes i les línies d'actuació que el vocal per Menorca hauria de desenvolupar. Així el CJM confia en que el vocal per Menorca sigui el representant del CJIB en tots els actes que aquest organisme desenvolupi a l'illa de Menorca. També es persegueix que aquest sigui l'enllaç entre el CJM i les entitats juvenils menorquines i el CJIB. El vocal per Menorca també ha de donar suport i participar en els actes organitzats pel CJM, així com participar a les assemblees generals i a les reunions de la comissió permanent del Consell de Joventut de Menorca. 

El CJM valora positivament el nomenament de Rubén Martí Camps i espera que a partir d'ara  les relacions amb el CJIB siguin encara més fluides i que l'organisme balear es converteixi en un motor important alhora d'accelerar els processos  participatius a l'illa de Menorca.

El CJM també vol agrair a Isabel Muñoz, l'anterior vocal per Menorca, la feina feta i l'impuls que va donar al CJM. 

El Consell de joventut de Menorca entrega les primeres propostes de les associacions juvenils al Consell insular de Menorca.

cjme | 03 Abril, 2008 08:16

El passat dimecres 26 de març el CJM va fer entrega al Director Insular de Joventut, Joan Carles Villalonga, les propostes recollides a l'Assemblea del CJM. 

El dimecres 26 de març, Nofre Janer i Joan Capó, en representació de la comissió permanent del Consell de la Joventut de Menorca van entregar les propostes aprovades per l'Assemblea del Consell de Joventut, al Director Insular de Joventut, Joan Carles Villalonga. 

L'Assemblea General del CJM es va celebrar a la seu del Consell Insular de Menorca el dissabte 8 de març. És van aprovar totes les propostes presentades per les entitats: les administracions han d'invertir més amb els espais per a joves per a convertir-los en vertaders referents pels joves; els convenis signats entre les administracions i les associacions han de ser clars, plurianuals i s'han de complir els terminis referents als pagaments; el CIM ha de dotar de recursos suficients a aquelles associacions que realitzen projectes per lluitar contra el fracàs escolar; les administracions i les entitats que treballen en l'àmbit juvenil han de tenir present el document que porta el títol “Reflexions entorn als joves” que el maig de 2006 va elaborar el Fòrum d'ONG de Menorca; el CIM ha de tenir en compte a les entitats de Ferreries alhora de  decidir els possibles usos que es puguin donar a la muntanya de s'Enclusa.

Sobre aquesta darrera proposta, el CJM es mostra satisfet després que el passat divendres 28 de març l'Ajuntament de Ferreries i el Consell Insular signessin un acord de col·laboració per definir conjuntament els usos públics de les antigues instal·lacions de s'Enclusa. 

El CJM espera que la resta de demandes siguin ateses pel Consell Insular i amb posterioritat convocarà una reunió amb el Director Insular de Joventut per saber en quin estat es troben les demandes.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb