CONSELL DE LA JOVENTUT DE MENORCA

El CIM i el CJM han signat un conveni de col·laboració.

cjme | 29 Maig, 2008 16:58

Avui dijous 29 de maig el CIM i el CJM han signat un conveni de col·laboració. El CIM abonarà 10.000 euros al CJM per dur endavant les activitats programades per a enguany.

El conveni recull el següents reconeixements:

El Consell Insular de Menorca, en virtut de les competències pròpies en matèria de joventut, té com a objectiu promocionar l'associacionisme juvenil, la participació ciutadana dels joves en l'esdevenir polític i social i el suport a les polítiques que hi incideixin.

El Consell de la Joventut de Menorca és la plataforma de les associacions juvenils de Menorca i, com a tal, l'intermediari entre el teixit associatiu juvenil i l'Administració. Així mateix, figuren com a objectius del Consell de la Joventut, segons els seus estatuts, impulsar i assegurar la participació activa del jovent, fomentar l'associacionisme juvenil i afavorir les relacions entre els seus membres, crear i promoure els espais d'observació i de reflexió, així com elaborar estratègies d'actuació en tots aquells aspectes que afecten i envolten el jovent.

 (Segueix)

XIII Festa del Fons Menorquí de Cooperació

cjme | 27 Maig, 2008 08:35

ACAMPALLENGUA 2008

cjme | 13 Maig, 2008 08:04

 (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb