CONSELL DE LA JOVENTUT DE MENORCA

Carta d'agra´ment

cjme | 26 Marš, 2009 15:43

Aquest passat cap de setmana es va celebrar el “Festival Menorca Jove” a les instal·lacions juvenils de Santa Eularieta. El Consell de la Joventut de Menorca, com a un dels organitzadors del Festival, vol agrair a tots els i les joves participants la seva magnífica i exemplar actitud i predisposició a l'hora de participar demostrant, una vegada més, que el jovent també sap “fer festa” d'una manera sana.

Des d'aquí també volem agrair a les Regidories i àrees de joventut de Ciutadella, Ferreries, Es Migjorn Gran, Sant Lluís i especialment a la des Mercadal la seva col·laboració i dedicació al Festival, al Director Insular de Joventut Joan Carles Villalonga, a l'Injove, a l'associació Menorko, als talleristes Violeta Alcázar, Lluís Pons, Bep Moll, Ismael Pelegrí (Pele) i Verònica Melià, als grups musicals Espina, Sonadors de Son Camaró, Equilibri, Praxis i Black Pearl, a nen Lluís i en Bep del grup de ball Es Penell, a la Creu Roja de Ferreries i a tots els altres voluntaris que d'una manera o altra han fet possible que aquest Festival fos tot un èxit.

Des del Consell de la Joventut esperem que aquest només hagi estat el primer de molts Festivals Joves i que la participació en futures edicions vagi en augment.


╚xit del Festival Menorca Jove

cjme | 23 Marš, 2009 17:03

 

 

Joves vinguts dels casals de Sant Lluís, Es Migjorn Gran, Es Mercadal i Ferreries; del Punt Jove de Ciutadella i de l'associació Menorko van participar del primer Festival Menorca Jove que es va organitzar els passats 21 i 22 de març a Santa Eularieta.

Els participants començaren a arribar a Santa Eularieta passades les 10 del matí de dissabte i començaren a muntar les tendes de campanya a la zona habilitada per l'acampada. Durant tot el dia els joves van gaudir del verd paisatge menorquí i de nombroses activitats: excursió per la ruta botànica, tallers de dansa, teatre, truc, tir amb fona i glosat. La fira d'entitats va servir per donar a conèixer les activitats que durant l'any organitzen els col·lectius que van participar del festival. .

Durant la nit s'organitzà una torrada per a tots els participants i seguidament començà el concert musical. Els grups Espina, Equilibri, Praxis, “Black Pearl” i els Sonadors de Son Camaró van animar una gèlida nit. El diumenge matí després del berenar es va organitzar una gimcana molt divertida i per acabar el festival es va fer una paella per a tots i totes les participants.

A part de totes aquestes activitats es van habilitar zones de joc on els joves van gaudir de jocs de taula i jocs esportius.

Des del Consell de Joventut de Menorca volem donar les gràcies a tots i totes les participants i a les entitats que hi participaren, així com també a tots els col·lectius i persones que han manifestat el seu suport al festival.

 


Festival Menorca Jove

cjme | 05 Marš, 2009 09:07

Els propers dies 21 i 22 de març, està previst que es celebri el "1r Festival Menorca Jove" a les instal·lacions juvenils de Santa Eularieta(Camí den Kane Km.13).

El festival és una iniciativa conjunta dels Casals de joves de Ferreries, des Migjorn Gran i des Mercadal i organitzat pel Consell de la Joventut de Menorca i pel Departament de Joventut del Consell Insular.

Es tracta d'una trobada per a joves d'entre 14 i 21 anys que formin part d'una entitat o associació juvenil, un Casal de Joves, o d'un Servei d'Informació Jove.

Hi haurà una zona d'acampada pels participants i aquests podran gaudir de diferents activitats a l'aire lliure i d'un concert amb joves artístes de l'illa.

Tots aquells joves interessats en participar, poden demanar més informació a qualsevol punt jove o casal de joves de Menorca.

Més informació i full d'inscripció:

inscripcions menorca jove.pdf

PROTOCOL.pdf

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb