CONSELL DE LA JOVENTUT DE MENORCA

Bona participació al fòrum de polítiques de joventut

cjme | 30 Novembre, 2009 09:21

 

El fòrum de polítiques de joventut va gaudir del bon temps i d'una bona participació per part del jovent menorquí.

A les 10:00 hores a l'Alberg Juvenil de sa Vinyeta el president del CJM Joan Capó, el President del CJIB Rafel Sedano, el director insular de l'àrea de joventut Joan Febrer i el regidor de joventut de l'ajuntament de Ciutadella Toni Anglada, inauguraren l'acte i donaren la benvinguda als participants del fòrum.

Seguidament els participants es van dividir en grups de treball desglossats en quatre blocs: emancipació, medi ambient, participació i llengua i cultura.

Els grups van treballar durant dues hores amb l'objectiu d'extreure conclusions en cada un d'aquests temes, accés a la l'habitatge, teixit associatiu, estat de salut de la llengua i la cultura foren alguns dels punts que sorgiren arrel del debat i van sotmetre a consens a cada grup. En acabar la feina en grups de treball, els coordinadors de cada àrea van posar e comú les idees extretes.

A les 18:00 hores es va realitzar la cloenda de l'acte amb la sensació d'haver realitzat entre tots una molt bona tasca.

 

A les 14:00 hores es va realitzar el dinar a l'alberg, espai i temps que els participants van poderaprofitar per interaccionar entre ells i conèixer una mica més les distintes associacions i diversos moviments existents a l'illa.

 

A les 16:00 el tècnic del CJM Tomeu Moreno va engegar el debat, sota el títol, “present i futur del CJM”.

El debat va ser força participatiu, es van poder veure les diferents visions i perspectives dels representants de les entitats assistents al fòrum.

 

El CJM vol agrair sincerament a totes les persones que han fet possible la celebració d'aquestes jornades.

 

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb