CONSELL DE LA JOVENTUT DE MENORCA

CJMe

cjme | 25 Maig, 2007 11:05

El passat dijous 3 de maig es va constituir a Ferreries el Consell de la Joventut de Menorca. Actualment el CJMe està format per l'Associació de Joves Músics, Frontside, Fòrum Tercer Mil·lenni, Associació Juvenil Alexandria, Noves Generacions de Menorca i Joventuts Socialistes de Menorca. La comissió permanet del Consell està integrada per un membre de les quatre primeres entitats, ja que es va arribar a un acord perquè els representants de les joventuts dels partits polítics no poguéssin formar part de la comissió permanent. La seu del CJMe és a l'INJOVE (Institut de la Joventut de Menorca), situat al  carrer Vassallo 22 de Maó.
 

 
Els objectius principals del CJMe són els següents:
  • Ser l’interlocutor entre el jovent menorquí i les diferents administracions en els temes que l’afecten.   Impulsar i assegurar la incorporació activa del jovent en la vida política, social, econòmica, cultural i de lleure.
  • Fomentar l’associacionisme juvenil i afavorir les relacions entre els seus membres.
  • Crear i promoure els espais d’observació i de reflexió, així com elaborar estratègies d’actuació en tots aquells aspectes que envolten i afecten el jovent.

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb