CONSELL DE LA JOVENTUT DE MENORCA

Nota de premsa.

cjme | 04 Juliol, 2007 08:03

La comissió permanent del Consell de la Joventut de Menorca s'ha reunit durant els darrers 2 mesos en cinc ocasions. Les trobades s'han realitzat a les seus de les quatre entitats que formen la permanent: Frontside, Associació de Joves Músics, Fòrum Tercer Mil·lenni i Associació Juvenil Alexandria. L'anàlisi de la situació un cop constituït el Consell de la Joventut i la fixació de pautes d'actuació han esdevingut els principals temes de debat durant les reunions.

Ja han passat dos mesos des que es va constituir el CJMe. Durant aquest temps la comissió permanent s'ha trobat als municipis de Maó, es Castell, Ferreries i Alaior. Durant les pemanents s'han identificat els punts forts i els punts febles del Consell. S'han fet propostes per a la  realització d'un projecte d'oci alternatiu per a les nits del cap de setmana. S'ha començat a treballar en l'elaboració del pressupost per a l'any 2008 i en la convocatòria d'un concurs per a la creació del logotip del CJMe. També s'ha començat a preparar la primera assemblea general que es realitzarà el mes d'octubre, la qual registrarà les primeres reivindicacions i propostes dels col·lectius juvenils que es presentaran a les administracions. En aquesta assemblea també es convocaran eleccions al CJMe pel febrer de 2008, amb la intenció que hi puguin participar totes les entitats que s'hagin adherit al Consell.

S'ha creat un bloc http://cjme.balearweb.net/ per donar a conèixer les informacions provinents del CJMe i de les associacions que l'integren: Fòrum Tercer Mil·lenni, Associació de Joves Músics, Frontside, Associació Juvenil Alexandria, Noves Generacions i Joventuts Socialistes. També s'ha posat a disposició de tothom una adreça de correu electronic: cjmenorca(a)gmail.com. La seu provisional del CJMe és l'INJOVE situat al carrer Vassallo 22 A de Maó.

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb