CONSELL DE LA JOVENTUT DE MENORCA

Plaer sense risc

cjme | 30 Novembre, 2007 11:25

El Consell de la Joventut d’Espanya llança la campanya “condonéate” amb la col·laboració dels consells locals i autonòmics. 

Els objectius fonamentals de la campanya són els de facilitar als joves l’accés al preservatiu,  ja que es tracta d’un mitjà eficaç de prevenció, i contribuir a l’acceptació del seu ús; oferir informació clara i senzilla sobre les formes de transmissió, prevenció i sobre la prova del VIH, i sensibilitzar als joves sobre la importància de la prevenció. 

Per açò es repartiran 5000 preservatius, 600 folletons, 500 sobres de lubricant i 250 postals informatives. El material es repartirà pels PIJS de l’illa i en la mesura que sigui possible pels centres d’educació secundària. En motiu del dia mundial contra el VIH es posarà una taula informativa al c/Nou de Maó el dissabte 1 de desembre entre les 11 i les 13 hores amb el material de la campanya.  Sa campanya no és només d’un dia ja que el material estarà a disposició dels joves durant l'any.
Volem afegir  que la Conselleria de salut i Consum del Govern balear amb la col·laboració d’ALAS (associació de lluita anti-sida de les IIBB) oferirà poder fer la prova del VIH, de manera confidencial i ràpida, a la plaça de s’Esplanada de Maó el 18 de desembre de 10 a 14 hores i de les 15 a les 20 hores. Cal saber que la prova es pot realitzar de manera gratuïta a tots els centres sanitaris de la xarxa pública i en algunes ONG.

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb