CONSELL DE LA JOVENTUT DE MENORCA

El Consell de joventut de Menorca entrega les primeres propostes de les associacions juvenils al Consell insular de Menorca.

cjme | 03 Abril, 2008 08:16

El passat dimecres 26 de març el CJM va fer entrega al Director Insular de Joventut, Joan Carles Villalonga, les propostes recollides a l'Assemblea del CJM. 

El dimecres 26 de març, Nofre Janer i Joan Capó, en representació de la comissió permanent del Consell de la Joventut de Menorca van entregar les propostes aprovades per l'Assemblea del Consell de Joventut, al Director Insular de Joventut, Joan Carles Villalonga. 

L'Assemblea General del CJM es va celebrar a la seu del Consell Insular de Menorca el dissabte 8 de març. És van aprovar totes les propostes presentades per les entitats: les administracions han d'invertir més amb els espais per a joves per a convertir-los en vertaders referents pels joves; els convenis signats entre les administracions i les associacions han de ser clars, plurianuals i s'han de complir els terminis referents als pagaments; el CIM ha de dotar de recursos suficients a aquelles associacions que realitzen projectes per lluitar contra el fracàs escolar; les administracions i les entitats que treballen en l'àmbit juvenil han de tenir present el document que porta el títol “Reflexions entorn als joves” que el maig de 2006 va elaborar el Fòrum d'ONG de Menorca; el CIM ha de tenir en compte a les entitats de Ferreries alhora de  decidir els possibles usos que es puguin donar a la muntanya de s'Enclusa.

Sobre aquesta darrera proposta, el CJM es mostra satisfet després que el passat divendres 28 de març l'Ajuntament de Ferreries i el Consell Insular signessin un acord de col·laboració per definir conjuntament els usos públics de les antigues instal·lacions de s'Enclusa. 

El CJM espera que la resta de demandes siguin ateses pel Consell Insular i amb posterioritat convocarà una reunió amb el Director Insular de Joventut per saber en quin estat es troben les demandes.

Comentaris

wow gold

wow gold | 06/01/2009, 08:09

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb