CONSELL DE LA JOVENTUT DE MENORCA

El Consell de joventut de Menorca valora positivament el nomenament de Ruben Martí Camps com a vocal per Menorca del Consell de joventut de les Illes Balears

cjme | 03 Abril, 2008 08:23

El president i el secretari del CJM  van assistir a Palma a l'Assemblea del CJIB celebrada el passat 29 d'abril. 

El dissabte 29 d'abril a l'Assemblea General del Consell de  Joventut de les Illes Balears, proposat per l'Associació Juvenil Alexandria, i amb el suport del CJM, Rubén Martí Camps va ser escollit vocal per Menorca a la comissió permanent del CJIB. El president i el secretari del CJM, Joan Capó Piris i Nofre Janer Coll van assistir a Palma com a observadors del CJM, i com a representants de les seves entitats. 

A les reunions precedents a l'Assemblea General del CJIB, entre l'Associació Juvenil Alexandria, el CJIB i el CJM, es va debatre sobre les funcions concretes i les línies d'actuació que el vocal per Menorca hauria de desenvolupar. Així el CJM confia en que el vocal per Menorca sigui el representant del CJIB en tots els actes que aquest organisme desenvolupi a l'illa de Menorca. També es persegueix que aquest sigui l'enllaç entre el CJM i les entitats juvenils menorquines i el CJIB. El vocal per Menorca també ha de donar suport i participar en els actes organitzats pel CJM, així com participar a les assemblees generals i a les reunions de la comissió permanent del Consell de Joventut de Menorca. 

El CJM valora positivament el nomenament de Rubén Martí Camps i espera que a partir d'ara  les relacions amb el CJIB siguin encara més fluides i que l'organisme balear es converteixi en un motor important alhora d'accelerar els processos  participatius a l'illa de Menorca.

El CJM també vol agrair a Isabel Muñoz, l'anterior vocal per Menorca, la feina feta i l'impuls que va donar al CJM. 

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb