CONSELL DE LA JOVENTUT DE MENORCA

El CIM i el CJM han signat un conveni de col·laboració.

cjme | 29 Maig, 2008 16:58

Avui dijous 29 de maig el CIM i el CJM han signat un conveni de col·laboració. El CIM abonarà 10.000 euros al CJM per dur endavant les activitats programades per a enguany.

El conveni recull el següents reconeixements:

El Consell Insular de Menorca, en virtut de les competències pròpies en matèria de joventut, té com a objectiu promocionar l'associacionisme juvenil, la participació ciutadana dels joves en l'esdevenir polític i social i el suport a les polítiques que hi incideixin.

El Consell de la Joventut de Menorca és la plataforma de les associacions juvenils de Menorca i, com a tal, l'intermediari entre el teixit associatiu juvenil i l'Administració. Així mateix, figuren com a objectius del Consell de la Joventut, segons els seus estatuts, impulsar i assegurar la participació activa del jovent, fomentar l'associacionisme juvenil i afavorir les relacions entre els seus membres, crear i promoure els espais d'observació i de reflexió, així com elaborar estratègies d'actuació en tots aquells aspectes que afecten i envolten el jovent.

El Consell Insular de Menorca pren el compromís de donar suport al Consell de la Joventut perquè pugui desenvolupar la seva activitat i esdevengui punt de referència per al col·lectiu juvenil de Menorca.

Comentaris

Campanya

Pau Rotger | 19/06/2008, 11:41

Veig que ses idees de Noves Generacions no estan tant malament, eh?

Us vull felicitar...

Campanya

Joan | 19/06/2008, 16:33

Gràcies per la felicitació, però és cosa de tots!
Noltros feim, o intentam fer el que acorda l'Assemblea. Si la idea és bona noltros la desenvolupam.

Au salut, i per més iniciatives com aquesta!

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb