CONSELL DE LA JOVENTUT DE MENORCA

X Trobada d'entitats del Triangle Jove

cjme | 03 Setembre, 2008 08:59

Els dies 3, 4 i 5 d'octubre tindrà lloc a Alcúdia la X trobada d'entitats del Triangle Jove que portarà com a títol "Joves, mobilitat i model territorial".

El Triangle Jove és, des de 1999, l'espai de col·laboració del Consell de la Joventut de la Comunitat Valenciana (CJCV), el Consell de la Joventut de les Illes Balears (CJIB) i el Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC). Els Consells de la Joventut són representants de l'associacionisme juvenil i tenen com a objectius la interlocucció davant les administracions públiques i la promoció de l'associacionisme. El Triangle Jove és l'instrument de coordinació dels consells en aquestes funcions.

Els objectius bàsics del Triangle Jove són: prendre posicionament sobre temes d'interès per a la gent jove i traslladar-los als organismes i institucions que pertoquin, a les entitats juvenils, als i les joves i a la resta de la societat; oferir a les entitats membres dels tres Consells de la Joventut la possibilitat de trobar espais d'intercanvi; millorar la qualitat de l'associacionisme. 

 Els i les joves membres de qualque associació o col·lectiu juvenil interessades en desplaçar-se a Mallorca i participar al Triangle Jove poden  demanar més informació a cjmenorca@gmail.com. El termini per inscriure's acaba el dimecres 17 de setembre. Les despeses del viatge aniran a càrrec del Consell de la Joventut de Menorca.

Comentaris

heu perdut sa meva adreça?

Pau Rotger | 04/09/2008, 18:57

Ep, aprofit que teniu aquest espai per demanar-os si teniu es meu correu electrònic bé, ja que no vaig rebre s'antiga convocatòria de sa reunió que vàreu fer fa unes setmanes.

Esper confirmació, al meu correu, gràcies

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb