CONSELL DE LA JOVENTUT DE MENORCA

EL CONSELL DE JOVENTUT DE MENORCA DEMANA AL CIM L’ELABORACIÓ D’UN PLA JOVE I UN MAJOR SUPORT A LES ASSOCIACIONS JUVENILS

cjme | 26 Desembre, 2008 07:53

EL CONSELL DE JOVENTUT DE MENORCA VALORA POSITIVAMENT EL NOMENA

El dijous 11 de desembre és van recollir les propostes de les associacions juvenils a la IV Assemblea del CJMe que es va celebrar al Casal de Joves de Ferreries.

La IV Assemblea del Consell de la Joventut de Menorca (CJM) es va celebrar el dijous 11 de novembre al Casal de Joves de Ferreries. Els participants varen presentar tres propostes de resolució que van ser aprovades per unanimitat.

Així el Consell de la Joventut de Menorca demana que:

  • El Consell Insular de Menorca rehabiliti edificis que actualment es troben deshabitats i en desús, per tal que les entitats, associacions i grups de persones puguin sol·licitar-ne l’ús per dur a terme les seves activitats.

  • El Consell Insular de Menorca faciliti a les entitats, tant en relació als horaris com als preus, alhora d’accedir a les instal·lacions juvenils.

  • Els ajuntaments de Menorca millorin l’oferta d’oci alternatiu durant el cap de setmana. El Consell Insular de Menorca ha de donar més suport econòmic a les associacions i als ajuntaments per desenvolupar aquestes activitats.

  • El Consell Insular de Menorca apliqui unes polítiques de joventut efectives. És responsabilitat del CIM conèixer la realitat juvenil de l’illa. El CIM ha d’elaborar un Pla Jove de Menorca per poder detectar i intentar millorar les necessitats reals del jovent menorquí.

A l’Assemblea també es va debatre sobre les competències de joventut i la manera que té d’aplicar-les el Consell Insular de Menorca. El CJM ha detectat una mancança en relació a la promoció de l’associacionisme i la participació. Hi ha poques associacions juvenils a Menorca, i aquestes no disposen d’una estabilitat suficient per poder desenvolupar el seu dia a dia amb normalitat.

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb