CONSELL DE LA JOVENTUT DE MENORCA

FOMENTAR EL TEIXIT ASSOCIATIU (AELIB)

cjme | 21 Juliol, 2009 07:10

El servei d’assessorament d’associacions informa que a partir de la voluntat d’incorporar una nova modalitat de servei per a les associacions sense ànim de lucre.Després de quasi dos anys de funcionament, AELIB vol començar a teixir una xarxa entre les associacions de Menorca per tal de donar a conèixer la feina que es fa des d’aquests col·lectius i que aquesta pugui ser compartida pel màxim de gent possible.

Ja es poden enviar correus electrònics a associacions@aelib.com la programació de les activitats desenvolupades, amb la finalitat de poder fer difusió de la informació de les associacions d’arreu de Menorca.

A més, la Fundació Destí té la voluntat de difondre les activitats de les associacions a través de la seva pàgina Web, de manera que totes aquelles associacions que considerin interessant aquesta altra possibilitat hi participin.

I en tercer i darrer lloc, l’Ajuntament de Maó vol actualitzar els contactes d’entitats sense ànim de lucre.

Per tot això, i dins el marc de la legalitat, AELIB vol passar un petit formulari per demanar l’autorització a utilitzar les dades facilitades per les diferents associacions per fer aquesta feina de difusió i comunicació.

Per qualsevol consulta o dubte que tingueu entorn a aquesta proposta podeu posar-vos en contacte amb el servei d’assessorament d’associacions a través de l’ e-mail o del telèfon 971 36 90 01 de 9.30 a 15 h.

 

 

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb