CONSELL DE LA JOVENTUT DE MENORCA

EL CONSELL DE LA JOVENTUT DE MENORCA LAMENTA QUE S’EMPRI EL FESTIVAL MENORCA JOVE COM A INSTRUMENT POLÍTIC.

cjme | 25 Setembre, 2009 07:53


El Consell de la Joventut lamenta que 6 mesos després de la celebració del festival es vulgui emprar una cançó per desvirtuar l’esdeveniment.

El Festival Menorca Jove es va celebrar els dies 21 i 22 de març a Santa Eularieta. L’activitat va suposar un cost al Consell de la Joventut de Menorca (CJM) de

1.965, 89 €:

  • Sonorització i lloguer de material musical: 763, 87€

  • Seguretat: 273,76€

  • Acreditacions i publicitat: 351,8€

  • Generadors elèctrics i transport: 172,12€

  • Aliments (sopar i berenar)i altres despeses derivades: 404,34€


Les despeses del dinar de diumenge i del transport van anar a compte del Consell Insular de Menorca. El festival va comptar amb tallers de dansa, de truc, de glosat, de teatre, jocs de bosc, fira d’entitats, concert, gimcana i d’un espai de jocs de taula. Els objectius del festival eren, fomentar l’associacionisme i la participació, les dinàmiques de grup i promoure l’expressivitat i la creativitat cultural. Tots els talleristes, músics i organitzadors van treballar de manera altruista durant tot l’esdeveniment. Així subratllam que cap dels grups (Sonadors de Son Camaró, Espina, Praxis i Equilibri) va cobrar res. Ens dol que un fet concret, una cançó, pugui desacreditar tota la tasca feta.

Mesos abans del Festival es va proposar a tots els punts joves de Menorca la possibilitat d’aportar idees i iniciatives pel Festival, així com a propostes de grups. Reiteram que els Sonadors de Son Camaró no van entrar al cartell fins a darrera hora.

Aquesta es tractava d’una activitat d’oci alternatiu tant demandada pels joves i les administracions de Menorca. Lamentam que es llancin acusacions cap el Festival Menorca Jove sense cap tipus de fonament intentant desprestigiar el treball altruista realitzat a Santa Eularieta. Els adjectius i les comparacions que ens han dedicat des d’un determinat àmbit polític menorquí són ofensives i insostenibles. Confiam que reflexionin i deixin de parlar negativament del Festival Menorca Jove.Comentaris

Dinero público

Terry | 25/09/2009, 08:15

O sea, que con el dinero público del Consell insular, es decir, de todos los menorquines, se organizó una fiesta en la que se insultó de forma grave a un miembro de la Corona.
Me parece muy mal.

Re: EL CONSELL DE LA JOVENTUT DE MENORCA LAMENTA QUE S’EMPRI EL FESTIVAL MENORCA JOVE COM A INSTRUMENT POLÍTIC.

Anònim | 25/09/2009, 08:53

Si Terry si....va ser un festival (no una festa) on només es va "insultar" a un membre de la família aquesta....els tallers de dansa, glosat, truc, tir amb fona, teatre, etc, etc no importen. I el fet de runir a un centenar de joves que van passar un cap de setmana diferent tampoc!!!!
Terry fas pena!!!

Re: EL CONSELL DE LA JOVENTUT DE MENORCA LAMENTA QUE S’EMPRI EL FESTIVAL MENORCA JOVE COM A INSTRUMENT POLÍTIC.

Anònim | 25/09/2009, 08:55

Terry, saps llegir?

Tarantino vina a menorca a pels nazis

caça nazis | 25/09/2009, 12:42

Els pringats són els del PP. Els del PP insulten a l'opinió pública diariament, simplement per tenir a les seves files tots els fills dels feixistes i a personatges com en dinosaure Fraga a les seves files. El que ha de fer en Toni Camps que és qui hi ha darrera d'aquest personatges del ciberespai nazi menorquí és anara consolar en de Santos. PP = feixistes.

tarantino, pensa a venir

caça nazis | 25/09/2009, 12:46

epp i tampoc mus podem oblidar dels diaris que fan la feina als poderosos i als fatxes. Ja sabem que voleu i feis pena, tot dos, açò no és informar, açò és fer sa puta pena. me torcaré es cul amb ses fues des vostros diaris apestosos eksss, ara faig un pato damunt és menorca i em torcaré amb sa darrera trola.

Educación

Terry | 25/09/2009, 12:58

Sabiendo quien es el concejal de Educación de Mahón, no me extraña nada la poca educación de los que escriben por aquí.
En fin, no se puede pedir peras al olmo.

Re: EL CONSELL DE LA JOVENTUT DE MENORCA LAMENTA QUE S’EMPRI EL FESTIVAL MENORCA JOVE COM A INSTRUMENT POLÍTIC.

teresa de calcuta | 25/09/2009, 14:59

Mira Terry, no et facis el sant que hem llegit les troles que amolles al bolc "del gran kefe de cabildolàndia" així que no rallis de maleducats.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb