CONSELL DE LA JOVENTUT DE MENORCA

EL CJM VA PARTICIPAR A LES JORNADES ENTORN EL PLA DIRECTOR DE CARRETERES AL CIM

cjme | 03 Novembre, 2009 07:53

 

El CJM va participar divendres passat a la jornada entorn el Pla Director de Carreteres al Consell Insular de Menorca, sota el lema ”Visió dels agents econòmics i socials”.

La Jornada va comptat, entre a més, amb la participació de representants d'entitats i institucions com: l'Associació Veïns de Menorca, Astrame (Associació Transportistes), el CAEB, la Cambra Comerç, CCOO, el Col·legi d'arquitectes, el Col·legi Enginyers, la Federació Balear de Transportistes, el GOB, UGT i Unió de Pagesos.

L'aportació del CJM envers el Pla Director va ser la següent:

Subratllat positiu

Tant a les directrius com als objectius del PDSC s'incideix en la concordança del pla amb el medi ambient, per així causar el menor impacte possible i adequar les carreteres i diverses millores de servei de mobilitat amb la fesomia de l'illa de Menorca.

Subratllat crític

Tot i que les millores i propostes del PDSC referents a les polítiques de transport públic són molt positives per a millorar la mobilitat, pensam que al pla aquestes polítiques no són abordades de forma global, i s'obvien mancances a les connexions d'alguns municipis a nivell de regularitat de línies, sobretot a la zona centre de l'illa.

Proposta

Que a les Línies mestres del pla no és tengui en compte només la demanda i la necessitat relacionada a les ratios de població, sinó que aquestes han d'esdevenir beneficioses, justes i qualitatives a tota Menorca.

 

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb