CONSELL DE LA JOVENTUT DE MENORCA

Bona participació al fòrum de polítiques de joventut

cjme | 30 Novembre, 2009 09:21

 

El fòrum de polítiques de joventut va gaudir del bon temps i d'una bona participació per part del jovent menorquí.

A les 10:00 hores a l'Alberg Juvenil de sa Vinyeta el president del CJM Joan Capó, el President del CJIB Rafel Sedano, el director insular de l'àrea de joventut Joan Febrer i el regidor de joventut de l'ajuntament de Ciutadella Toni Anglada, inauguraren l'acte i donaren la benvinguda als participants del fòrum.

Seguidament els participants es van dividir en grups de treball desglossats en quatre blocs: emancipació, medi ambient, participació i llengua i cultura.

Els grups van treballar durant dues hores amb l'objectiu d'extreure conclusions en cada un d'aquests temes, accés a la l'habitatge, teixit associatiu, estat de salut de la llengua i la cultura foren alguns dels punts que sorgiren arrel del debat i van sotmetre a consens a cada grup. En acabar la feina en grups de treball, els coordinadors de cada àrea van posar e comú les idees extretes.

A les 18:00 hores es va realitzar la cloenda de l'acte amb la sensació d'haver realitzat entre tots una molt bona tasca.

 

A les 14:00 hores es va realitzar el dinar a l'alberg, espai i temps que els participants van poderaprofitar per interaccionar entre ells i conèixer una mica més les distintes associacions i diversos moviments existents a l'illa.

 

A les 16:00 el tècnic del CJM Tomeu Moreno va engegar el debat, sota el títol, “present i futur del CJM”.

El debat va ser força participatiu, es van poder veure les diferents visions i perspectives dels representants de les entitats assistents al fòrum.

 

El CJM vol agrair sincerament a totes les persones que han fet possible la celebració d'aquestes jornades.

 

 

Comentaris

hi havia una regidora de joventut més

menorqui | 06/12/2009, 20:34

Crec, sino m'equivoc, que a més del regidor de joventut de Ciutadella, també va participar la regidora de joventut des Migjorn Gran, Gemma Fernández. Ho dic, perquè no va participar CAP regidor de joventut més.

no hay enlace

María Pilar de Olivar | 27/01/2010, 11:34

Estimados amigos des Mitjorn Gran, el enlace del consell insular no conduce a vosotros, ni apareceis por ningún lado... no me creo que un grupo de jovenes no tenga su blog o facebook o lo que sea web2.0... pilar.deolivar@iesmacardona.org

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb